Vanddamp skaber flammer – Optimyst Pejse

Sikkerheden står højt når man har små børn i hjemmet og man går og overvejer en ny pejs. Det hører vi ofte, fra folk, der gerne vil handle og købe pejse. Derfor er pejse med vanddampe et helt fantastisk valg. Her får du sikkerhed helt i top, ingen oprydning og stort set ingen vedligeholdelse.

Alligevel får du de flotte og dragende flammer, der er med til at skabe hygge, ro og lækkerhed i det rum installationen foregår. Hvordan kan du sikre dig at vælge den rigtige pejs, når det kommer til optimyst pejse – det er noget af det vi skal kigge på lige her.

Den rigtige pejs – når det er optimyst

Du har mulighed for at få denne type af pejs i flere modeller. Det er blandt andet som gulv model, vægmodel, og som indbygningsmodel. Det gør at du kan få en optimyst pejs til at passe ind i vidt forskellige indretninger. Når det er udgangspunktet, kan du allerede her se, at du er ved at gøre et godt valg.

Når du så finder ud af, at det nærmest er en plug and play løsning du får. Det betyder at du sætter den op og sætter den i stikkontakten, så er den køreklar, kan du med fordel lege med indretningen af det rum, du gerne vil have at pejsen skal være i.

Det kan være i et helt nyt hus, eller i et hus du er i gang med at renovere, uanset hvad, så er det blot i gang med at vælge den rigtige pejs. Når nu du ikke har brug for en skorsten, er der også mulighed for at bruge en optimyst pejs i en lejlighed.

Hvor lang tid kan det brænde

Når det er vanddampen som skal skabe flammerne, er det vigtigt at vide hvor lang tid du har flammer. En liter vand kan skabe flammer i ca. 8-10 timer, så det giver dig rig mulighed for at hygge en hel aften med optimyst pejs.

Skab de perfekte rammer, invester i en optimyst pejs – du kan finde dem lige her på www.biopejs.com.