Optimyst – butiksindretning med sikker pejs

Butikker og restauranter bliver i dag smukkere og smukkere når det kommer til indretning – man har brug for at skille sig ud fra mængden, og følge med konkurrenterne. Flere af de store internationale kæder har indset vigtigheden af kvalitet og lækre butikker hvis man skal få kunderne til at komme igen og igen og lægge penge.

Folk vil i dag gerne have en speciel oplevelse af forkælelse når de bruger sparepengene på tøj eller restaurantbesøg.

Indret butikken med pejs – uden problemerne!

Der er mange måder man kan skille sig ud fra mængden i butiksindretningen – men en virkelig let og enkel måde er at sætte en pejs op! Pejs tænker man så – men der er jo brandfare – hvad hvis kundernes børn sætter fingrene i ilden? Hvem skal tænde pejsen – og hvordan brænder den ud?

Løsningen er en vandbaseret optimyst pejs – en teknologi som er perfekt til butikker og restauranter. Der er slet ingen form for lugtafgivelse, og ingen brandfare på nogen måde. Der er nemlig tale om vanddamp der med en utrolig lyssætning skaber en perfekt illusion af rigtig ild.

Der er ingen tvivl om at der skabes en wow-effekt hos butikskunder – og endnu har man muligheden for at skille sig ud i butiksindretningen med en pejs – det er der nemlig ikke mange der har.

Det bedste af det hele er at den er billig i drift og kan fås fra ca. 6000 kr. plus moms.

Der findes modeller til alle typer brug – nogle der kan sættes løst, nogle der kan opsættes på væg og helt andre modeller man kan sætte direkte på gulvet.

De behøver blot lidt vand og strøm, kan flyttes frit rundt – og de fleste modeller betjenes med en fjernbetjening!

Du kan finde det nok største udvalg i Danmark hos Biopejs.com som er specialister i Optimyst.

Se eksempelvis udvalget af gulvpejse her: http://www.biopejs.com/category/opti-myst-pejse-til-gulv-169/

Pejs i restauranten

I restauranter har man samme udfordringer som i butikkerne, man skal passe på at ens gæster ikke brænder sig, personalet skal kunne håndtere pejsen mv. – så en optimyst pejs er også perfekt velegnet til restauranter, og kan ses på mange restauranter. Eks. er de spottet hos flere Jensens bøfhuse og Baresso kaffebarer.

Man kan få optimyst pejse med mange lange “brændere” som giver en utrolig smuk effekt i blandt andet restauranter. Man kan også få mindre modeller der er lige til at bygge ind i ens eksisterende indretning på smuk vis.

Dine gæster vil blive rigtig begejstrede for hyggen med en pejs i restauranter – det er der slet ingen tvivl om!

Et eksempel på en model der er meget brugt i restauranter er denne indbygningsmodel: http://www.biopejs.com/product/stor-opti-myst-pejseindsats-se-video-336/

Skriv et svar